අවශ්ය ද්රව්ය :කජු ග්රෑම් 300රතු ළුණු ගෙඩි 2 ( සිහින්ව ලියා )අමුමිරිස් කරල් 2 ( සිහින්ව ලියා )සුදු ළුණු ගෙඩි 3...
අවශ්ය ද්රව්ය : කරවල ග්රෑම් 250 අමූ මිරිස් ග්රෑම් 25 ඉඟුරු කැබැල්ලක් (සිහින් තීරු කැපූ) කබලේ බැද කුඩූ කරගත් කොත්තමල්ලි...
කවදා හරි ඔයාලා බෝංචිමැල්ලුම කාලා තියෙනවාද? ඔව් ඒක බොහෝම රසවත්. මේ ඉන්දියානු ව්යාංජයනය ඔයාලත් රස විදින්න බලන්න.අවශ්ය ද්රව්ය : බෝංචි ග්රෑම්200 ලූණු...
කොච්චර උෂ්ණ වුනත් ඉස්සෝ කියන්නේ කවුරුත් ප්රිය කරන කෑමක්. ලේසියෙන්ම ඉස්සන් බැදුමක් පිළියෙල කරගන්නා ආකාර අද බලන්න.අවශ්ය ද්රව්ය : ඉස්සන් ග්රෑම්...
විශේෂ අවස්ථාවකදී කුකුල් මස් කියන්නේ මේසයට අනිවාර්ය අංගයක්. හැමදාම හදන කුකුල් මස් කරියක් වෙනුවට අමුත්තන්ට පිළිගන්වන්න වෙනසකටත් එක්ක අද චිකන් කුරුමා...
අවශ්ය ද්රව්ය : කැකිරි 500g ගා ගත් පොල් ගෙඩියක පොල් මිරිස් කුඩු මේස හැඳි 2 1/2 කහ කුඩු තේ හැඳි 1/2...
අවශ්ය ද්රව්ය : කැකිරි ග්රෑම් 500 ගා ගත් පොල් ග්රෑම් 50 කුරුඳුපොතු කැබලි 2 කරපිංචා ඉති 2 කහ කුඩු තේ හැඳි 1...
අවශ්ය ද්රව්ය : රතු මාළු කිලෝ 01 ගම්මිරිස් ඇට ග්රෑම් 50 ගොරකා මේස හැඳි 01 මිරිස් තේ හැඳි 01 අමු කුරුඳු කොළ...
අවශ්ය ද්රව්ය : ලපටි කෙහෙල් මුවක් හීනියවට ගා ගත් පොල් මිටක් පමන උම්බලකඩ කුඩු ටිකක් රතු ලූණු ටිකක් සිහින්ව කපා ගත් අමු මිරිස්...
අවශ්ය ද්රව්ය : මදටිය දළු ටිකක් මිරිස් කුඩු හා තුනපහ කුඩු ස්වල්පය බැගින් ගොරකා ස්වල්පයක් උම්බලකඩ ස්වල්පයක් කහ කුඩු ස්වල්පයක් රත්ළූණු අවශ්ය...
අවශ්ය ද්රව්ය : හුලංකීරිය අල කීපයක්හාල්මැස්සන් ටිකක් සුදුළූණු බික් කීපයක් රතුළූණු ටිකක් තුනපහ, කහ හා ගම්මිරිස් කුඩු අවශ්ය පමණට ලුණු රස අනුව කරපිංචා...
අවශ්ය ද්රව්ය : පොකුරු වදමල් උම්බලකඩ රතුළූණු කරපිංචා මිටිකිරි දෙහියුෂ හා ලුණු අවශ්ය පමණට සාදා ගන්නා ක්රමය : මලේ නැට්ට සහ මනි පත්රිකා ගලවා...