Biz Log
Classifields
Biz Log
Classifields

අග්ගලා

අග්ගලා

ඉතිරි වන බත් අහක දාන එක සිංහල අපේ පුරුද්දක් නෙවෙයි. ඒ බත් වේලලා වුනත් නැවත ආහාරයට ගන්න පුළුවන් රසවත් කැවිලි වර්ගවකින් කෑම මේසය තවත් රසවත් කරගන්න.


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :

  • හාල් සේරූ ½
  • පොල් පැණි 
  • ලුණු ස්වල්පයක්
  • ගම්මිරිස් ස්වල්පයක්

සාදා ගන්නා ක්‍රමය :

හාල් හොදින් සෝදා වියලා බැදි කොටාගෙන හලා ගන්න. පැණි හා ලුණු මිශ්‍ර කර උණු කර ගන්න. පදමට එනවිට ලිපෙන් බාගෙන නිවෙන්නට හැර ගම්ම්රිස් කුඩු එක් කරන්න. එය හාල් පිටි ටික ‍ටික පැණි වලට දමා නිවෙන්නට පෙර ගුලි සකසා ගන්න.

Share This Article