පාන් සුප්
අවශ්ය ද්රව්ය :
- පාන්පෙති 3-4
- බටර් ටිකක්
- බිත්තරයක්
- දියකරගත් පිටිකිරි හෝ කල්කිරි ටිකක්
- මස් හෝ මාළු තම්බාගත් වතුර ලීටරයක් පමණ
- චීස් කැබැල්ලක්
- ලුණු කුඩු හා ගම්මිරිස් කුඩු ස්වල්පයක්
පාන්වල කළු වාටිය ඉවත්කර කැබලිවලට කපා ගන්න. බටර්ටික ලිපතබා රත්කර කුඩා පාන් කැබලි ටික දමා රන්වන් පාට වන්නට බැදෙන්නට හරින්න. දැන් ස්ටොක් වතුර ටික එකතු කර හොදින් තම්බා ගන්න. කිරි ටිකට බිත්තරය දමා හොදින් ගසා ගන්න. දැන් මෙම මිශ්රණය කලින් ලිප තබා තිබෙන් මිශ්රණයට එකතු කරන්න. හොදින් හැදි ගාමින් වැඩි වේලාවක් නොතබා බිමට බාන්න. දැන් ගම්මිරිස් හා ලුණු කුඩු අවශ්ය පමණට එකතු කරන්න. දැන් සිහින්ව ගාගත් චීස්ටික උඩින් ඉසින්න. දැන් ඔබගේ පාන් සුප් එකක පානයට සූදානම්ය.