මිශ්ර වෙජිටබල් සුප්
- අල ග්රෑම් 100
- බෝංචි ග්රෑම් 150
- කැරට් ග්රෑම් 50
- ගෝවා ග්රෑම් 50
- සුදු ළුෑනු බික් 04
- රතු ළුෑණු ගෙඩි 04
- ගෝවා මල් ග්රෑම් 50
- ලුණු පදමට
- දෙහි ගෙඩියක යුෂ
- වතුර ලීටර් 1 1/2
සාදන ක්රමය :
සියලූම වර්ග හොඳින් සෝදා පිරිසිදු කර හීනියට ගෙඩියට කපා ගන්න. ඉන්පසු සුදුසු භාජනයක් ගෙන එයට වතුර දමා කපා ගත් එළවළු දමා හොඳින් තම්බා ගන්න. ඉන්පසුව ලූණු දෙහි දමා ලිපෙන් ඉවත් කර උණු උණුවේම බීමට ගන්න.