මුංඇට බත්
අවශ්ය ද්රව්යය :
- මුංඇට ග්රෑම් 100 (සෝදා දිය බේරෙන්නට තබන්න)
- පදමට ලූණු, ඔබට අවශ්ය පමණ
- සම්බා හාල් කිලෝ 1/2 පමණ
- වතුර අවශ්ය පමණ
සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි :
පළමුව මුංඇට කබලේ දමා බැදගන්න. ඉන්පසු පියලි කර ගන්න. දැන් මුංඇට පියලි සාස්පානකට දාන්න. ගරා සේදූ හාල්ද, වතුර සහ අවශ්ය පමණ ලූණුද මුංඇට සාස්පානට එකතු කරන්න. හාල් බේරී නොවන සේ තම්බා ගන්න. තැම්ඛෙන තුරු මද ගින්නේ පිසිය යුතුයි.
හයිද්රබාද් චිකන් ඩම් බිරියානි එකක වෙනස අත් විඳින්න එකම රසය එපා වෙලාද? එහෙනම්, හයිද්රාබාද් චිකන් ඩම් බිරියානි එකක වෙනස අත්විඳින්න.බිරියානි කියන...
අවශ්ය ද්රව්ය :කූනිස්සො ග්රෑම් 100 ක්කීරි සම්බා ග්රෑම් 500 ක්බී ලූනු ගෙඩි 2 ක්රම්පෙ, කරපිංචාඅමු ඉඟුරු / සුදුලූනුගී ඔයිල් (එළඟිතෙල්)මේස හැඳි...
අවශ්ය ද්රව්ය :සුදු කැකුළු සහල් ග්රෑම් 500ක්මිටිකිරි කෝප්ප 03ක්හකුරු ග්රෑම් 250ක්වියළි මිදි ග්රෑම් 50ක්අවශ්ය තරම් වතුරරස අනුව ලුණුසාදන ආකාරය :01. පළමුව...
සිංහල ගෙදරක කිරිබත් කියන්නේ සාමාන්යයෙන්ම විශේෂ හෝ විශේෂ නොවන ඕනෑම අවස්ථාවක හදන කෑමක්. ඒත් ඉඹුල් කිරිබත් නම් ටිකක් හදනවා අඩු වුනට...
අවශ්ය ද්රව්යය :මුංඇට ග්රෑම් 100 (සෝදා දිය බේරෙන්නට තබන්න)පදමට ලූණු, ඔබට අවශ්ය පමණ සම්බා හාල් කිලෝ 1/2 පමණ වතුර අවශ්ය පමණ සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි...