Biz Log
Classifields
Biz Log
Classifields

චොක්ලට් ‍මෝල්ඩ්

චොක්ලට් ‍මෝල්ඩ්

‍කො‍හොමද යාලුව‍නේ? අද ඔයාලාට කියලා ‍‍දෙන්‍‍නේ රසම රස ඩෙසර්ට් එකක් හදන හැටි. ලේසි‍යෙන්ම හදාගන්න පුලුවන් විදි‍හේ පුඩිං වර්ගයක් තමයි ‍මේ ‍චොක්ලට් ‍මෝල්ඩ් කියන්‍‍නේ. ‍මේ තමයි අවශ්‍ය කරන කළමනා ටික.

  • ‍‍ජෙලටින් ‍මේස හැදි 1
  • ‍කෝ‍කෝවා පවුඩර් මේස හැදි 2
  • හොදය ඉවත්කළ කිරි ‍කෝප්ප 2
  • කුඩුකළ සීනි ‍මේස හැදි 4
  • වැනිලා ‍තේ හැදි 1
  • ආමන්ඩස්

දැන් ඉස්සල්ලාම උණු වතුර කෝප්පභාගයකට ‍ජෙලටින් දමා‍හොදින් දිය කර‍ගෙන පැත්තකින් තියන්න. අමතක කරන්න එපා උණු වතුරින්මයි දිය කරගන්න ඕන. දැන් බෝල් එකට කො‍කෝවා, වැනිලා, කිරි එකට දමා උණු කරගන්න. ‍කිරි භාවිතා කිරී‍මේදි කිරි පිටි වලට වඩා‍ රසයි ජීවා‍‍‍‍‍‍‍‍‍නුහරණය කල දියර කිරි භාවිතයට ගන්න පුළුවන් නම්. දැන් කිරි මිශ්‍රණය නි‍වෙන්න හැර හදාගත්ත ‍ජෙලටින් එයට එක්කර සිනී කළවම් කරන්න. දැන් බදුනකටදමාශීතකරණ‍‍යේ තියන්න. ටිකක් ඝණ ‍වෙන‍කොට ආමන්ඩ් ‍වලින් සරසාගන්න.

Share This Article