බනානා ඔරේජ් ස්මූති
- කෙසෙල් ගෙඩි 3
- දොඩං ගෙඩි 2
- දොඩං යුෂ කප් 2
- පැණි කප් 1/4
සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි :
කෙසෙල් ගෙඩි පොතු හැර කෑලි කපා ගන්න. දොඩං පොතු ඉවත් කර කෑලි කපාගන්න. දැන් බ්ලෙන්ඩර් එකට කෙසෙල් යෝගට්, දොඩං යුෂ දමා හොඳින් බ්ලෙන්ඩර් කර, එයට කපාගත් දොඩං කෑලි ද එක්කර වීදුරුවලට දමා උඩින් පැණි දමා සරසා ගන්න. (දොඩං කෑලි දමා බ්ලෙන්ඩර් කරන්න එපා)