අනෝදා බීම පානය
- සාමාන්ය ප්රමාණයේ ඉදුනු අනෝදා ගෙඩි 01
- පිරිසුදු මිටි කිරි කෝප්ප භාගයක්
- ලුනු
- සීනි
- දෙහි අවශ්ය පමණට
- වතුර ලීටර් 01
- එනසාල් ඇට කීපයක් කුඩු කර දැමීමෙන් වැඩි රසයක් ලබාගත හැකිය.
සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි :
අනෝදා ගෙඩිය සෝදා පිරිසුදු කර එහි ඇට ඉවත් කර එය සූරා බ්ලෙන්ඩරයට දමා එයට මිටිකිරි හා වතුර අවශ්ය ප්රමාණයට දමා සීනි හා ලුණු ද දමා බ්ලෙන්ඩර් කර බීම සාදන භාජනයකට දමා දෙහි බිංදු කීපයක් හා කුඩුකර ගත් එනසාල් ස්වල්පයක් දමා කලවම් කර බීමට ගන්න. දියවැඩියා රෝගීන්ට සීනි නොදා පානය කළ යුතුය.