Biz Log
Classifields
Biz Log
Classifields

බතල චිප්ස්

අවශ්‍ය ද‍්‍රව්‍ය බතල අල ග‍්‍රෑම් 500 අයිස් වතුර ස්වල්පයක් බැදීමට අවශ්‍ය ප‍්‍රමාණයට තෙල් කුඩූ කරගත් සීනි හෝ මිරිස් කුඩූ සාදන ක‍්‍රමය බතල අල වතුරට දමා පොත්ත සූරා හොඳින් සෝදා පිරිසිදු කරගෙන වෙනම බඳුනකට දමන්න. එම බතල අල ගෙන ඉතාම සිහින්ව කපාගන්න. සිහින්ව කපාගත් බතල අල අයිස් වතුර භාජනයකට දමා මිනිත්තු පහළොවක් පමණ තබාගන්න. වතුර පෙරා දමා තෙතමනය සිදුනූ පසූ තාච්චූව ලිප තබා තෙල් දමා තෙල් රත්වූ පසූ ටිකේන ටික සිහින් බතල අල පෙති එකතු කරමින් බදින්න. රන් පැහැති වූ පසූ තෙල් හැන්දෙන් රැගෙන තෙල් උරා ගැනීමට සූදුසූ කඩදාසියක් එලූ බඳුනකට දමන්න. බැදගත් බතල චිප්ස් උණූවෙන්ම මිරිස් කුඩූ හෝ සීනි කුඩූ සමග පිළිගන්වන්න. අවශ්‍ය නම් පසූව ප‍්‍රයෝජන සඳහා හූළං නොවදින භාජනයක දමා තබාගන්න.

Share This Article