අන්නාසි සම්බෝල
අවශ්ය ද්රව්යය :
මඳක් ඉදුණු සාමාන්ය අන්නාසි ගෙඩියක්
විනාකිරි තේ කෝප්ප 1/4
අබ තේ හැදි 1
ගම්මිරිස් කුඩු ටිකක්
සුදුළුෑණු බික් දෙකක් පමණ
මිරිස් කුඩු අවශ්ය පමණ
අමු ඉඟ=රු කැබැල්ලක්
ලූණු අවශ්ය පමණ
සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි :
පළමුව අන්නාසි ගෙඩිය පොතු හැර කුඩා කැබලි වලට කපා ගන්න. ඉඟ=රු, අබ, සුදුළුෑණු විනාකිරි වලින් අඹරා ගම්මිරිස් කුඩු අවශ්ය පමණ එකතු කරන්න. ලූණු කුඩුද දමා සියල්ල එකට මිශ්ර කරන්න. ඉතා රසවත් සම්බෝලයකි.
Back