බෝංචි සැලඩ්

බෝංචි සැලඩ්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :

  • තම්බා ගත් බෝංචි ග්‍රෑම් 100
  • සුදු ළූණු ගෙඩි 1
  • විනාකිරි මේස හැඳි 1
  • මස්ටර්ඩ් ක්‍රීම් මේස හැඳි 1
  • මී පැණි මේස හැඳි 1
  • ලුණු හා ගම්මිරිස් කුඩු

සාදා ගන්නා ආකාරය :

  • සුදුළූණු ගෙඩිය ෆොයිල් එකකින් ඔතලා සෙල්සියස් 180ට රත් කරගත් අවන් එකට දාලා විනාඩි 10ක් බේක් කරගන්න.
  • එළියට අරන් පොතු අයින් කරලා ක්‍රීම් එකක් වගේ හදාගන්න.
  • මේකට මස්ටර්ඩ් ක්‍රීම්, විනාකිරි, මී පැණි, ලුණු හා ගම්මිරිස්කුඩු දාලා ​ඩ්‍රෙසින් එක හදාගන්න.
  • දැන් බෝංචි ටික මේ මිශ්‍රණයට දාලා හොඳට තවරගෙන කෑමට ගන්න.

*බෝංචි තම්බනකොට වහලා තම්බන්න එපා. ඒ වගේම ලිපෙන් බාපු ගමන් වතුරට අල්ලන්න. එතකොට හොඳ ලස්සන කොළපාට එනවා.

Share This Article

හුලංකීරිය අල මාළුව

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය : හුලංකීරිය අල කීපයක්හාල්මැස්සන් ටිකක් සුදුළූණු බික් කීපයක් රතුළූණු ටිකක් තුනපහ, කහ හා ගම්මිරිස් කුඩු අවශ්‍ය පමණට ලුණු රස අනුව කරපිංචා...

ස්ටර් ෆ්‍රයිඩ් ග්‍රීන් බීන්ස්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය : දික් අතට කපාගත් බෝංචි ග්‍රෑම් 150තලාගත් සුදුළූණු බික් 2චොප්කරගත් රතුළූණු ගෙඩි 2තලාගත් ඉඟුරු තේ හැඳි 1/2රම්පේ හා කරපිංචාලුණු...

වදමල් මාළුවක්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය : පොකුරු වදමල් උම්බලකඩ රතුළූණු කරපිංචා මිටිකිරි දෙහියුෂ හා ලුණු අවශ්‍ය පමණට සාදා ගන්නා ක්‍රමය : මලේ නැට්ට සහ මනි පත්‍රිකා ගලවා...