දෙහි රස මුසු මස්
අවශ්ය ද්රව්යය :
මස් රාත්තල් 4
ගම්මිරිස් තේ හැඳි 1
අබ තේ හැඳි 2
දෙහි යුෂ තේ හැඳි 2
සීනි තේ හැඳි 2
ලූණු අවශ්ය පමණ
මස් සෝස් මේස හැඳි 2
තෙල්
සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි :
මස් හැර අනෙකුත් සියලූම දෑ භාජනයකට දමන්න. මස් අඟල් 1 1/2 පමණ ඝන කමැති පටි වලට කපන්න. සෝස් වර්ග වල අත ගා පැය 3 ක් පමණ ශීතකරණයේ තබන්න. පසුව අංශක 200 උෂ්ණත්වය ඇතිව පැයක් පමණ පුළුස්සා ගන්න.
Back