අන්නාසි අච්චාරු

අන්නාසි අච්චාරු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :

  • අන්නාසි කිලෝ ග්‍රෑම් 1
  • විනාකිරි මිලිලීටර් 200
  • සූදු ළුෑනූ, අමූ ඉඟුරු අඹරා තේ හැඳි 1 බැගින්
  • සීනි මේස හැඳි 2
  • කැබලි මිරිස් මේස හැඳි 1
  • විනාකිරෙන් ඇඹරූ අබ මේස හැඳි 2
  • කැබලි ගම්මිරිස් තේ හැඳි 1
  • ලුණූ තේ හැඳි 1 1/2

සාදන ක්‍රමය :

අන්නාසි අඟල් 1/2 කැබලි වලට කපා සියල්ල එකට දමා කලවම් කරගන්න.

Share This Article

පොළොස් චට්නි

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :තරමක පොළොස් ගෙඩියක්විනාකිරි අඩුකෝප්ප 1/4කුඩා අමු ඉගුරු කැබැල්ලක්සුදුළූනු බික් 5ක්අබ ටිකක්කරාබු නැටි 2-3ක්කරදමුංගු ඇට 02ක්කුරුදු පොතු කැබැල්ලක්කෑලි මිරිස් මේස...

කරවිල අච්චාරු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :කරවිල ගෙඩි 4ක්වියලි මිරිස් අවුන්ස 1/2සුදු ළූණු අවුන්ස ¼අබ අවුන්ස ¼අමු ඉගුරු අවුන්ස ½ විනාකිරි අවුන්ස ¼ පොල්තෙල් ලුනුසාදා ගන්නේ මෙහෙමයි : කරවිල...

හාල් මැස්සන් අච්චාරු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :වියළි හාල්මැස්සන් ග්‍රෑම්100රතුලූනු ග්‍රෑම් 100විනාකිරි මිලි ලීටර් 25අබ ඇට තේ හැඳි 2අමුමිරිස් කරල් 10ක් පමණසියඹලා  යුෂ මේසහැඳි 2ක්ලුණු රසට...

වම්බටු මෝජු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :වම්බටු ග‍්‍රෑම් 500 ( සිහින්ව කපා ගත් )රතු ළුණු ග‍්‍රෑම් 250 (පිරිසිදු කර ගත් )අමුමිරිස් ග‍්‍රෑම් 100 ( වෙන්...

අඹ චට්නි

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍යය :ඉදුණු අඹ රාත්තල් 1මුද්දරප්පලම් රාත්තල් 1/4අබ අවුන්ස 1/2සීනි රාත්තල් 1 1/2වියළි මිරිස් අවුන්ස 1සුදු ළුෑණු අවුන්ස 1/2ලූණු තේ හැඳි...

අඹ අච්චාරු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :පැසූනූ , නොඉදුනූ අඹ ගෙඩි 4සීනි මේස 1 1/2වියළි මිරිස් කැබලි මේස හැඳි 1විනාකිරි මිලි ලීටර් 200ලුණූ තේ 1...