රට ඉඳි චට්නි
- රට ඉඳි ග්රෑම් 500
- වියලි මිරිස් ග්රෑම් 30
- අමු ඉගුරු ග්රෑම් 10
- සීනි ග්රෑම් 150
- සුදු ළුෑණු බික් 4
- විනාකිරි බෝතල් 1/2
- ලූණු ස්වල්පයයි
රට ඉඳි පිරිසිඳු කර අඹරා ගන්න. කුළු බඩු වර්ග විනාකිරි සමඟ අඹරා ගන්න. සීනි සහ විනාකිරි එක්කොට කුළුබඩු වර්ග ලූණු සහ රට ඉඳි පාප්පය දමා ලිපේ තබා ඝන වන තුරු තම්බා ගන්න.