Biz Log
Classifields
Biz Log
Classifields

කරවිල අච්චාරු

කරවිල අච්චාරු


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය :

  • කරවිල ගෙඩි 4ක්
  • වියලි මිරිස් අවුන්ස 1/2
  • සුදු ළූණු අවුන්ස ¼
  • අබ අවුන්ස ¼
  • අමු ඉගුරු අවුන්ස ½ 
  • විනාකිරි අවුන්ස ¼ 
  • පොල්තෙල් 
  • ලුනු

සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි : 

කරවිල වල ඇට ඉවත් කර දිග අතට පෙති කපා ගන්න. මෙ‍කෙරවිල පෙති විනාකිරෙන් ලිප මත තබා තැම්බෙන්නට හැර පොල්තෙලෙන් රන්වන් පාට වනතුරු බැද ගන්න. වියලි මිරිස් අවුන්ස 1/2, සුදු ළූණු අවුන්ස ¼, අබ අවුන්ස ¼, අමු ඉගුරු අවුන්ස ½, විනාකිරෙන් අබරන්න. ඒවා උකු ගතියෙන් වැඩිනම් ඉතිරි විනාකිරි වලින් ඒ ද්‍රව්‍ය එක්කොට මදක් දියකරගන්න. පලමුව රන්වන් පාට වනතුරු බැදගත් කරවිල වලට මෙම මිශ්‍රනය එක්කොට හොදින් කලවම් කරගන්න. දින කිහිපයක් වුවද තබාගෙන ආහාරයට ගත හැකිය.

Share This Article